Start van een nieuw seizoen!
27. maart 2023
Na een tijd van stilte begint de telefoon weer af te gaan; de zon begint weer te schijnen en de winterjas kan weer langzaam worden opgebergd! Het is voor ons een teken dat het nieuwe ijsseizoen weer gaat beginnen.
IJscatering tijdens corona
14. juli 2020
De coronacrisis heeft ook impact op het ijsseizoen van 2020 voor ons bedrijf en het team. Wij werken dit jaar in een kleiner team en het aantal cateringklussen is ook erg teruggelopen. De festivals en evenementen staan stil en Moto Delicato is daarom ook minder actief dan vorige jaren. Wij zijn dankbaar voor de mooie cateringklussen die we al hebben mogen doen tijdens de coronacrisis en gelukkig hebben wij genoeg mensen blij mogen maken met ons lekkere ijs.

30. januari 2020
De volgende zomer willen wij ons aanbod uitbreiden met een luxe espressomachine. Hierbij bieden wij naast schepijs en onze ijskoffie ook koffie, espresso en cappuccino's aan. Het team volgt in de komende periode een baristacursus en er wordt hard gewerkt aan een nieuwe koffiebar. Zo is er naast de ijskar verhuur ook koffie in de toekomst!
30. januari 2020
In de winterperiode wordt er altijd achter de schermen gewerkt. De website en de marketing worden aangepakt om de ijskar verhuur mogelijk te maken. Niet alleen de website, maar ook het team blijft bezig met nieuwe onderwerpen. Zo wordt er momenteel gewerkt aan een nieuw project voor de volgende zomer.

MOTO DELICATO | AMBACHTELIJK SCHEPIJS | IJSCATERING

info@motodelicato.nl

06-82006171