Koffiebar

De volgende zomer willen wij ons aanbod uitbreiden met een luxe espressomachine. Hierbij bieden wij naast schepijs en onze ijskoffie ook koffie, espresso en cappuccino's aan. Het team volgt in de komende periode een baristacursus en er wordt hard gewerkt aan een nieuwe koffiebar. Zo is er naast de ijskar verhuur ook koffie in de toekomst!

 

Wij zien dat er tijdens evenementen, bruiloften of bedrijfsevents vaak vraag is naar extra optie van koffie. Wij willen deze mogelijkheid dan ook toevoegen aan ons huidige aanbod van zowel ambachtelijk schepijs als ijskoffie. Het team wil dan niet alleen koffie (Americano's) verkopen, maar ook espesso en cappuccino's. Houd onze social media en de website in de gaten voor een update. 

(i.v.m. de coronacrisis wordt de verkoop van koffie uitgesteld tot 2021) 

MOTO DELICATO | AMBACHTELIJK SCHEPIJS | IJSCATERING

info@motodelicato.nl

06-82006171