IJsseizoen komt eraan

In de winterperiode wordt er altijd achter de schermen gewerkt. De website en de marketing worden aangepakt om de ijskar verhuur mogelijk te maken. Niet alleen de website, maar ook het team blijft bezig met nieuwe onderwerpen. Zo wordt er momenteel gewerkt aan een nieuw project voor de volgende zomer.

 

Het is belangrijk om altijd up to date te blijven over verscheidene zaken die betrekking hebben op schepijs en de verhuur van ijskarren. Zo wordt er 's winters gekeken naar eventuele gewijzigde hygi├źneregels; worden standplaatsvergunningen geregeld; de website wordt aangepakt en bovendien wordt ons team samengesteld. Daar komt bij dat er in de winterperiode ook gestudeerd wordt, waarbij er minder tijd is om zelf achter de ijskarren te staan.

Wij krijgen in ieder geval al zin in de zomer en hopelijk jullie ook!

MOTO DELICATO | AMBACHTELIJK SCHEPIJS | IJSCATERING

info@motodelicato.nl

06-82006171