Start van een nieuw seizoen!

Na een tijd van stilte begint de telefoon weer af te gaan; de zon begint weer te schijnen en de winterjas kan weer langzaam worden opgebergd! Het is voor ons een teken dat het nieuwe ijsseizoen weer gaat beginnen. 

 

Afgelopen periode is er achter de schermen toch het één en ander veranderd voor ons. Allereerst maak ik graag bekend dat ik, Hein, het ijsbedrijf nu vooral zelf zal runnen. Naast mijn fulltime studie Master Architecture van de TU Delft zal ik het ijsbedrijf ook dit jaar gaan runnen! Mijn tweelingbroer Cas zet een stap terug en gaat het avontuur aan met een reis naar Azië, waar hij de komende maanden zal reizen. Hetgeen leidt ook tot verandering binnen onze activiteiten, waar voorgaande jaren festivals, evenementen en alle soorten feesten werden bezocht zullen wij ons dit jaar meer focussen op catering en de verhuur van onze ijskarren en ijsfoodtrucks. 

 

Het is een logische stap om juist het bedrijf te kunnen blijven runnen naast mijn studie en ook al het plezier eruit te halen! Desalniettemin blijf ik kijken naar toffe evenementen en zullen wij zeker actief zijn bij voorgaande edities waar wij uiteraard met enthousiasme naar uitkijken. 

 

De eerste boekingen staan al gepland en ook dit jaar zullen wij in geheel Nederland actief zijn. Vanuit het noordelijkste puntje van Friesland tot midden en zuid Nederland. De eerste boeking in het centrum van Amsterdam staat ook gepland en wij kunnen niet wachten om deze mooie uitdagingen met jullie te delen!

Waar wij na de periode van corona iets minder actief waren op onze Social Media probeer ik dat dit jaar weer te versterken en willen wij jullie graag meenemen op onze avonturen. Met veel enthousiasme staan wij te wachten op de eerste ijsklussen en laat 2023 een ijskoud succes worden!

 

Met vriendelijke groet,

 

Hein,

team Moto Delicato

MOTO DELICATO | AMBACHTELIJK SCHEPIJS | IJSCATERING

info@motodelicato.nl

06-82006171