Type ijskarren


IJs is voor jong & oud, het product dat ook jouw event kan aanvullen op unieke wijze!

Moto Delicato heeft verschillende types ijskarren, elk met hun eigen uniek uiterlijk en mogelijkheden. De ijskarren kunnen gecombineerd worden om te voorzien in elke behoefte, ook is er de mogelijkheid om op locatie een volledig terras op te zetten. Moto Delicato beschikt niet alleen over de mogelijkheid om te voorzien in ijscatering, maar ook koffie/thee, ijskoffie, ijsthee en meer. Bij ons is veel mogelijk, neem vrijblijvend contact met ons op om te horen wat wij voor u kunnen betekenen.


Motor zijspan

Met onze motoren, BMW en Dnepr, kunnen wij rijdend uw terrein op komen en hierbij zes verschillende smaken ijs aanbieden in een zijspan.

Met één motor met zijspan kunnen wij tot 300 ijsjes uitdelen. In overleg met ons is een hoop mogelijk, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.Fiat 500

De Fiat 500 kan gebruikt worden voor meerdere mogelijkheden. We kunnen naast vijf smaken schepijs (250 ijsjes) ook ijskoffie, ijsthee, koffie & thee aanbieden.

Afhankelijk van het event kan er gekeken worden welke producten het meest geschikt zijn. In overleg met ons is een hoop mogelijk, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemenBakfiets

De bakfiets is voor iedereen herkenbaar en vormt met zijn authentieke uitstraling een echte toevoeging op uw event.

De bakfiets is gemakkelijk inzetbaar en kan op vele locaties komen. 

Wij kunnen tot 200 ijsjes direct uitdelen, met mogelijkheid om vier verschillende smaken ijs aan te bieden. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.